Presentació

Som la Sandra, la Marina, la Cristina i l'Ariadna, les "Musi4", quatre noies que estudiem Magisteri d'Educació Musical.
Hem elaborat aquest bloc per endinsar-vos en el món de la música a través de tot allò referent a ella.
Les activitats que podeu trobar al blog estan dedicades especialment a cicle mitjà, encara que els altres cicles també les poden dur a terme.
En aquest espai s'hi trobaran cançons amb les quals disfrutarem cantant-les, obres importants de grans compositors d'èpoques diferents, temes que parlin sobre el llenguatge musical, la instrumentació, etc... En definitiva, hem creat un blog musical!

Els nostres principals objectius són que s'aprengui i es gaudeixi de la música mitjançant les cançons.
Per això esperem que aquest blog sigui del vostre interès.

dilluns, 19 de maig del 2008

Conclusions del blog

Al acabar les activitats proposades per a fer en aquest bloc intento fer un balanç de totes les tasques realitzades.

Personalment, penso que la creació d'una WebQuest i d'un Blog ha estat una idea molt bona, ja que molts de nosaltres mai haviem sentit a parlar del què era tot i ser una generació molt familiaritzada en noves tecnologies, però no el suficient per saber que eren aquestes tasques.

Fer el blog amb un petit grup crec que ha ajudat bastant en alguns aspectes i en d'altres no tant: penso que ha sigut positiu perquè em hagut de treballar en grup, decidir temes d'activitats, posar-nos d'acord en la creació del Clip, en la del Kid-Pix, entre d'altres. Com a part negativa, potser, són les hores que t'hi has de passar fent-ho, però al final, veus que tota aquesta feina pot ser útil per altres persones.

Un aspecte molt positiu ha estat la de fer moltes activitats en programes que fins ara per mi, eren desconeguts com l'Audacity, el Kid-Pix, el Windows Movie Maker, etc. Això m'ha fet aprendre i saber tirar endavant petits projectes amb l'ajut de les meves companyes.

Crec que aquesta idea ha estat molt positiva ja que som futurs mestres, i les generacions que venen en el futur estaran molt més involucrades i familiaritzades amb tot aquest programari, i això ha fet que n'aprenguessim més.