Presentació

Som la Sandra, la Marina, la Cristina i l'Ariadna, les "Musi4", quatre noies que estudiem Magisteri d'Educació Musical.
Hem elaborat aquest bloc per endinsar-vos en el món de la música a través de tot allò referent a ella.
Les activitats que podeu trobar al blog estan dedicades especialment a cicle mitjà, encara que els altres cicles també les poden dur a terme.
En aquest espai s'hi trobaran cançons amb les quals disfrutarem cantant-les, obres importants de grans compositors d'èpoques diferents, temes que parlin sobre el llenguatge musical, la instrumentació, etc... En definitiva, hem creat un blog musical!

Els nostres principals objectius són que s'aprengui i es gaudeixi de la música mitjançant les cançons.
Per això esperem que aquest blog sigui del vostre interès.

dilluns, 19 de maig del 2008

Una altre manera d'aprendre

Una pàgina que hem trobat és la de l'edu365, un portal educatiu destinat a alumnes des d'infantil fins a alumnes de formació professional, passant per primària, ESO i batxillerat.

En aquesta, segons el curs que facis, s'hi poden trobar les diferents àrees que es treballen a l'escola amb explicacions d'algun tema destacat; jocs pels més petits, i no tant petits; enllaços a altres pàgines web d'interés; activitats relacionades amb el que s'explica, entre d'altres.

Aquesta pàgina web, també va destinada a pares i mares, on hi ha recursos i informació sobre temes que els poden interessar, relacionat amb els seus fills.

A la vegada, també s'hi troba un apartat del quiosc, on pots entrar a diaris que van relacionats amb l'escola.

Finalment, podem destecar un apartat amb notícies d'interès que han passat o que passaran.

Les Musi4, creiem que és una web interessant ja que us poden ajudar a aprendre de manera diferent a l'escola, una mica més divertit, com pot ser la de jugant.

Us deixem el seu link:

http://www.edu365.cat/